Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

0 Όταν έμαθε ότι η κόρη του έδιωξε τον εγγονό του από το σπίτι επειδή είναι ομοφυλόφιλος, της έστειλε ένα γράμμα.


Επιστολή – καταπέλτης: Παππούς υπερασπίζεται τον gay εγγονό του – Διαβάστε ΤΗΝ!


Μια συγκινητική επιστολή, έστειλε στην κόρη του ένας άνδρας με μοναδικό σκοπό να υποστηρίξει τον ομοφυλόφιλο εγγονό του, το οποίο η μητέρα του πέταξε έξω από το σπίτι! Ο παππούς με πιο προχωρημένες αντιλήψεις και στάση ζωής από την ομοφοβική κόρη του, της έστειλε ένα γράμμα όταν έμαθε ότι έδιωξε από το σπίτι τον εγγονό του επειδή είναι ομοφυλόφιλος.

Η επιστολή κάνει τον γύρο του κόσμου και παρουσιάζεται ως παράδειγμα ανθρωπιάς. Στο γράμμα, ο παππούς απευθύνεται στην κόρη του Κριστίν, λέγοντάς της ότι είναι πολύ απογοητευμένος από εκείνη, από τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε απέναντι στο σπλάχνο της!                                                              
Έχεις δίκιο να λες ότι κάποιος ντροπιάζει την οικογένειά μας αλλά δεν είναι αυτός που νομίζεις», της γραφει. 
Στην συνέχεια γίνεται πιο σκληρός λέγοντάς της ότι οι δικές της πράξεις απέναντι στο παιδί της και όχι του παιδιού της είναι ενάντια στην φύση. Μάλιστα δείχνει πόσο προχωρημένη σκέψη έχει προσπαθώντας να της εξηγήσει ότι: Ο Τσάντ (ο εγγονός του) δεν επέλεξε να είναι gay όπως δεν επιλέγει κανείς να είναι αριστερόχειρας. 
Της λέει επίσης ότι οι πράξεις της κόρης του δείχνουν έναν άνθρωπο στενόμυαλο, που του αρέσει να πληγώνει τους άλλους και οπισθοδρομικό. Παρόλα αυτά, προσπαθεί να ρίξει και γέφυρες επικοινωνίας ζητώντας της να του τηλεφωνήσει.


omo

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Translate