Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017

0 Είναι απλά μια διαφήμιση για τσίχλες, αλλά έχει κάνει όλο τον πλανήτη να δακρύσει! Σίγουρα έχετε δει κάποια διαφήμιση που να σας προκαλέσει έντονα και ποικίλα συναισθήματα. Σίγουρα υπάρχουν πολλές που προκαλούν γέλιο, προβληματισμό ή απλά σας αφήνουν έκπληκτους ή αδιάφορους. Τι θα λέγατε όμως αν μια διαφήμιση μπορούσε να σας προκαλέσει δάκρυα; 


Ή πιο συγκεκριμένα αν μια διαφήμιση τσίχλας σας έκανε να κλάψετε; Αδιαμφισβήτητα δεν είναι κάτι συνηθισμένο αν και έχουμε δει πολλά παράξενα πράγματα και διαφημίσεις τα τελευταία χρόνια. Η τσίχλα Extra θα σας προκαλέσει πολλά συναισθήματα και αν είστε πιο ρομαντικές ψυχές θα την θυμάστε για καιρό. Πρόκειται για μια διαφήμιση που πραγματικά πετυχαίνει το στόχο της. 
Πρόκειται για μια όμορφη ιστορία αγάπης. Την ιστορία του Χουάν και της Σάρα. Το βίντεο τους ακολουθεί, από την ημέρα της πρώτης γνωριμίας τους, μέχρι την ημέρα που.κάτι θα αλλάξει στη σχέση τους.
Υπό τους ήχους της Haley Reinhart που ερμηνεύει ένα τραγούδι του αξέχαστου Έλβις, όπως μόνο εκείνη μπορεί να κάνει, η Σάρα και ο Χουάν γνωρίζονται για πρώτη φορά στο σχολειο, πηγαίνουν μαζί στο χορό, διατηρούν τη σχέση τους από μεγάλη απόσταση και τελικά βρίσκονται και πάλι μαζί σε μια γκαλερί τέχνης όπου αντί για πίνακες υπάρχουν τα περιτυλίγματα από τις τσίχλες. Μόνο που σε κάθε περιτύλιγμα ο Χουάν έχει ζωγραφίσει κάτι..0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Translate