Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

0 Αυτός ο άντρας το είχε πάρει απόφαση πως δεν θα γίνει ποτέ πατέρας… Σε λίγα δευτερόλεπτα όμως θα πάθει την πλάκα της ζωής του.lifebuzz-368a2a3f97f16fe0860fd5323cb73673-thumb_800-600x405

Αυτός ο άντρας το είχε πάρει απόφαση πως δεν θα γίνει ποτέ πατέρας… Σε λίγα δευτερόλεπτα όμως θα πάθει την πλάκα της ζωής του.
Κάθε παιδί είναι ένα μικρό θαύμα. Είναι ο ανεκτίμητος θησαυρός που μας χαρίζεται κι εμείς αναλαμβάνουμε να αναθρέψουμε, να προστατεύσουμε και πάνω από όλα να αγαπήσουμε άνευ όρων.
Γι’αυτό και δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από αυτόν της στειρότητας ενός ζευγαριού. Της αδυναμίας, δηλαδή, να φέρουν στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους. Είτε πρόκειται για οργανικά αίτια είτε για ψυχοσωματικά, το αποτέλεσμα μένει ίδιο. Ανάμεσα τους υπάρχει ένα κενό. Αυτό που θα γέμιζε με το γέλιο και τις χαριτωμένες φωνούλες του, ένα μωρό. Ένα δικό τους παιδί.
Φανταστείτε, λοιπόν, την αντίδραση αυτού του άνδρα, όταν η σύζυγος του ανακοινώνει πως ο εφιάλτης τους τελείωσε και πως πρόκειται σύντομα να γίνουν γονείς. Την έκπληξη ακολουθεί η αμφιβολία κι ύστερα η συγκίνηση. Ολόκληρος άνδρας και δεν ντρέπεται να κλάψει μπροστά στην κάμερα για το όνειρο που θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα.
Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα συγκινηθείτε βαθιά. Και να θυμάστε πως σε τούτο τον κόσμο, γίνονται και θαύματα. Αρκεί να έχει κανείς τη δύναμη να τα πιστέψει και το κουράγιο να τα περιμένει…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Translate