Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

0 Μαγευτικά τουριστικά μέρη που μόνο λίγοι γνωρίζουν
Η Βενετία, το Ταζ Μαχάλ και το Σινικό Τείχος της Κίνας είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο γραφικά μέρη του κόσμου που κατακλύζονται με τουρίστες που κρατούν φωτογραφικές μηχανές στα χέρια.
Αλλά από τα λιγότερο γνωστά κάστρα της Ιταλίας μέχρι το σαφάρι στη Μποτσουάνα, κάποια μέρη είναι ιδανικά για όσους θέλουν να κάνουν πιο μοναχικές διακοπές και να μην έχουν στο κάδρο της φωτογραφίας κεφάλια από άλλους τουρίστες.


parthenmerh1
1. Η μυστική λιμνοθάλασσα στο Miniloc Island στις Φιλιππίνες

Κρυμμένη πίσω από έναν τοίχο βράχων, η λιμνοθάλασσα είναι προσβάσιμη για τον κόσμο μόνο αν περάσει μέσα από μια τρύπα ανάμεσα στα βράχια. Αυτό το κάνει και τόσο παρθένο μέρος για όσους θέλουν να απολαύσουν ήρεμες στιγμές. Νοέμβριο με Απρίλιο είναι η καλύτερη εποχή.
parthenmerh2
2. Οι ορυζώνες του Ubud στο Μπαλί
Μπορεί να είναι διάσημο αλλά είναι παραμένει επίσης παρθένο. Οι τουρίστες δεν επιτρέπεται, βέβαια, να πατάνε μέσα στα χωράφια και αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο έχει διατηρηθεί έτσι. Πρόκειται για ένα από τα πιο φωτογενή γεωργικά μέρη του κόσμου. Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο γενικά θεωρείται ότι είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Μπαλί από άποψη καιρού, αλλά η συγκομιδή ρυζιού δεν λειτουργεί ανά εποχές και γι’ αυτό είναι πράσινο όλο το χρόνο.
parthenmerh3
3. Bagan, Μιανμάρ

Είναι ανοιχτό για τους τουρίστες μόνο τα τελευταία χρόνια και μπορείτε να δείτε μεγαλοπρεπείς ναούς ενώ είναι χώρα με πλούσια κουλτούρα. Η καλύτερη εποχή είναι μεταξύ Νοεμβρίου και Φεβρουαρίου, όταν η βροχή των μουσώνων θα έχει σταματήσει και οι θερμοκρασίες δεν είναι πολύ υψηλές.
parthenmerh4
4. Καταρράκτες Havasu στην Αριζόνα
Χρειάζεστε ειδική άδεια για να φτάσετε και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πηγαίνει λίγος κόσμος και η εμπειρία είναι μοναδική. Η υψηλή συγκέντρωση ανθρακικού ασβεστίου και μαγνησίου στο νερό δίνει ένα εντυπωσιακό μπλε-πράσινο χρώμα, καθιστώντας το μια όαση.
parthenmerh5
5. Λίμνη Moraine, Καναδάς

Το πλεονέκτημα που το κάνει διάσημο αλλά χωρίς πολλούς τουρίστες ότι είναι κοντά στην πιο διάσημη λίμνη Louise, η οποία τραβάει μακριά τα πλήθη. Ένα υπέροχο μέρος για πεζοπορία και σε μια εκπληκτική τοποθεσία που μένει αξέχαστη στους τουρίστες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Translate